Tapetul este specialitatea noastră

EXPERIENȚA NOASTRĂ

Royal Deco Timisoara este formată dintr-o echipa tânără cu experienţă de 16 ani pe piaţa decoraţiunilor interioare, în special pe piața tapetului. Ne-am câştigat încrederea după ani de muncă, efort și multe reușite îmbinate deseori cu greutăți și provocări noi. Clienţii ne-au căutat pentru promptitudine, seriozitate, diversitatea şi calitatea produselor. Suntem importantori de tapet ai mai multor producători de renume și ne străduim să avem o gamă de produse pentru gustul, preferințele și buzunarul fiecăruia. Deviza noastră este simplă și ne ținem de ea: "Știm ce facem și facem bine ce știm"!

VIZIUNEA NOASTRĂ

La ROYAL DECO Timisoara am practicat şi promovat un raport preţ-calitate echitabil. Managementul ROYAL DECO a fost şi este orientat spre servicii accesibile, interacțiune directă cu clientul și comunicare simplă și eficientă. Am reuşit să satisfacem cerințe exigente, am oferit și continuăm să oferim produse în ton cu tendinţele actuale în domeniul decoraţiunilor. Numărul mare de clienţi pe care ROYAL DECO i-a avut în toţi aceşti ani, apariţiile în publicaţiile de specialitate precum şi clienţii care au revenit la noi, sunt o dovadă că produsele şi calitatea serviciilor noastre continuă să inspire încredere.

PRODUSELE NOASTRE

Produsele noastre au o adresabilitate largă și vin în ajutorul celor caută să ceeze un decor aprete: avem tapet pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, localuri publice, spitale şi clinici, cabinete medicale, birouri publice, amenajări vitrine magazine, sedii bănci, grădiniţe, spaţii interioare de joacă pentru copii, reşedinţe particulare, apartamente, case de vacanţă, modelele noastre de tapet fiind utile atât arhitecţilor şi designer-ilor de interior cât și oricui își doreștre o amenajare după gusturile proprii. Nu ne limităm la produse de stoc, ci la comandă, producem tapet după specificațiile și imaginile oferite de client.

Tapetul este un mod aparte de decorare a peretilor; desi originea si inceputurile lui se pierd in praful istoriei, undeva la finele secolului al XV-lea, tapetul este astazi, indiscutabil parte integranta din marea familie a decoratiunilor interioare. Desi multe secole a fost privit ca sora vitrega a tot ceea ce insemna decor interior, incepand din perioada victoriana, tapetul a intrat definitiv in gratiile decoratorilor. Dupa inventarea masinariilor de productie in masa a hartiei in anul 1496 in Anglia, nu a trecut mult timp si s-a trecut la folosirea hartiei pe scara larga, inclusiv in productia de tapet. Timp de aproape doua secole, Anglia a fost cel mai mare producator si furnizor de tapet pentru piata din Europa. Mijlocul si sfarsitul secolului al XIX-lea marcheaza o puternica ascensiune a tapetului pe fondul revigorarii industriei producatoare de bunuri de uz general dar si datorita noului stil victorian care s-a impus repede in Anglia si a fost mai apoi copiat si reprodus in multe alte locuri in Europa dar si continentul nord-american. Astazi, tapetul este, alaturi de diverse alte solutii de decorare a interioarelor, un jucator la fel de important. Va invitam sa descoperiti frumusetea tapetului alegand modelele pe care le avem in portofoloiul nostru de produse, iar daca aveti orice fel de intrebare referitoare la tapet, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Call Now Button
error:
Montaj profesional