Tapetul este
specialitatea
noastră

Despre noi

Suntem o echipă tânără dar motivată. Lucrăm cu pasiune dar responsabil. Facem promisiuni doar dacă le putem onora. Cu Royal Deco Timișoara e ca și când ți-ai angaja un designer numai pentru tine, doar că experitza nu te mai costă suplimentar.

Ce știm să facem

De 17 ani ne ocupăm cu tapet și fototapet: importăm, distribuim și montăm. Nu ne lăudăm că știm totul despre tapet, dar, cel mai probabil avem răspuns la întrebările tale. 

Planificare

Ne spui la ce te-ai gândit, ce ai vrea să faci și ne lași pe noi să îți propunem variante cât mai aproape de așteptările tale. Facem asta de mulți ani și avem expriența de care ai nevoie.

Design interior

Sigur vrei ca totul să arate cât mai bine și mai frumos, să fie practic dar elegant în același timp. Indiferent dacă vrei să alegi stilul clasic sau modern, suntem gata să te ajutăm.

Tapet și fototapet

Avem de unde să alegi tapetul sau fototapetul pe care îl dorești. Suntem importatori direcți de tapet si fototapet, dar dacă totuși nu ai găsit ceva anume, putem să producem aproape orice tapet sau fototapet la comandă.

Montaj profesional

Am ajuns la acest pas important al amenajării tale și ai tapetul sau fototapetul. Suntem gata să venim la tine și să facem montajul. Avem tot ce trebuie pentru montaj și știm ce avem de făcut ca lucrarea ta să arate cum vrei tu.

17

ani de experiență cu tapet

Cumpără fără efort o gamă mare de tapet și fototapet direct de pe stoc sau cu livrare rapidă. 

0722 238 062

Fototapet la comandă: orice model, orice dimensiune, vinil extralavabil dintr-o singură bucată!

0722 238 062

Experiența noastră

Royal Deco Timisoara este formată dintr-o echipa tânără cu experienţă de 16 ani pe piaţa decoraţiunilor interioare, în special pe piața tapetului. Ne-am câştigat încrederea după ani de muncă, efort și multe reușite îmbinate deseori cu greutăți și provocări noi. Clienţii ne-au căutat pentru promptitudine, seriozitate, diversitatea şi calitatea produselor. Suntem importatori de tapet și fototapet de la mai mulți producători de renume și ne străduim să avem o gamă de produse pentru gustul, preferințele și buzunarul fiecăruia. Deviza noastră este simplă și ne ținem de ea: „Știm ce facem și facem bine ce știm”!

Viziunea noastră

La Royal Deco Timisoara practicăm şi promovăm un raport preţ-calitate echitabil. Managementul Royal Deco  a fost şi este orientat spre servicii accesibile, interacțiune directă cu clientul și comunicare simplă și eficientă. Am reuşit să satisfacem cerințe exigente, am oferit și continuăm să oferim produse în ton cu tendinţele actuale în domeniul decoraţiunilor. Numărul mare de clienţi pe care Royal Deco i-a avut în toţi aceşti ani, apariţiile în publicaţiile de specialitate precum şi clienţii care au revenit la noi, sunt o dovadă că produsele şi calitatea serviciilor noastre continuă să inspire încredere.

Produsele noastre

Produsele noastre au o adresabilitate largă și vin în ajutorul celor caută să ceeze un decor aprete: avem tapet pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, localuri publice, spitale şi clinici, cabinete medicale, birouri publice, amenajări vitrine magazine, sedii bănci, grădiniţe, spaţii interioare de joacă pentru copii, reşedinţe particulare, apartamente, case de vacanţă, modelele noastre de tapet fiind utile atât arhitecţilor şi designer-ilor de interior cât și oricui își doreștre o amenajare după gusturile proprii. Nu ne limităm la produse de stoc, ci la comandă, producem tapet după specificațiile și imaginile oferite de client.

error:
Call Now ButtonMontaj tapet