• Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
 • 0722.238.062
 • 0722.240.046
 • Tapet Royal Deco Timisoara

  Stim ce facem si facem bine ce stim!

   EXPERIENTA NOASTRA

   Royal Deco Timisoara este formată dintr-o echipa tânără cu o experienţă de 12 ani pe piaţa decoraţiunilor interioare, care şi-a câştigat încrederea clienţilor săi prin promptitudine, seriozitate, diversitatea şi calitatea produselor. Deviza noastra este simpla si ne tinem de ea: “Stim ce facem si facem bine ce stim”!

   PRODUSELE NOASTRE

   Produsele noastre se adresează tuturor celor care doresc să creeze un design aparte: hoteluri, pensiuni, restaurante, localuri publice, spitale şi clinici, cabinete medicale, birouri publice, amenajări vitrine magazine, sedii bănci, grădiniţe, spaţii interioare de joacă pentru copii, reşedinţe particulare, apartemente, case de vacanţă, fiind de un real folos arhitecţilor şi designer-ilor de interior.

   VIZIUNEA VOASTRA

   La ROYAL DECO Timisoara am practicat şi promovat un raport preţ-calitate echitabil. Managementul ROYAL DECO a fost şi este orientat spre client, reuşind să satisfacă cele mai exigente cerinţe, oferind întotdeauna produse în ton cu tendinţele actuale în domeniul decoraţiunilor. Numărul mare de clienţi pe care ROYAL DECO i-a avut în toţi aceşti ani, apariţiile în publicaţiile de specialitate precum şi clienţii care au revenit la noi, sunt o dovadă că produsele şi calitatea serviciilor noastre continuă să inspire încredere.

   MENIU
   Royal Deco Romania